-->
LOL'E SESLİ KONUŞMA GELDİ

LOL'E SESLİ KONUŞMA GELDİ


  Günümüzde en popüler ücretsiz oynanan oyunu olan lol en sonunda pbeye sesli konuşma özelliği geldi.



 Kimi için iyi kimi için kötü olarak düşünebilirsiniz.Artık oyuncuların 3.parti kullanmasına gerek kalmadı çünkü  artık birlikte girdiğiniz arkadaşlarınızla otomatik olarak  sesli konuşmaya katılıyorsunuz .

 Bazı arkadaşlar sesli konuşma özelliğini yanlış anlamışlar.Sadece beraber girdiğiniz arkadaşlarınızla lobide ve oyunda sesli konuşabileceksiniz . Yani beraber girmediğiniz takım arkadaşlarınızla sesli sohbet edemeyeceksiniz.İlk duyanlar baya rahatsız olmuşlar çünkü herkes birbirine hakaret küfür edebilecekti. Bu nedenle takım sadece arkadaşlarınızla  sesli sohbete girebileceksiniz. İleride başka bir güncelleme ile  belki de diğer oyuncularla da sohbet edebiliriz.

 Otomatik olarak katılmasından rahatsız olan oyuncular istediği gibi otomatik sesli konuşmaya katıl tikini kaldırarak otomatik katılmayı kapatabilirsiniz hatta hiç mikrofon açmak istemeyenler içinde mikrofonu kapatma özelliği  var.Arkadaşlarınızın arka seslerinden rahatsız olursanız sesli konuşma  bölümünden arkadaşınızın sesini azaltabilir veya arkadaşınızdan mikrofon sesimi kısmasını isteyebilirsiniz .


0 Response to "LOL'E SESLİ KONUŞMA GELDİ"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel