-->
Blogger Hit Arttırma

Blogger Hit Arttırma


 Sitenizin daha fazla hit arttırmaya mı ihtiyacı  var ? Makaleleriniz özgün ve kaliteli olsun diye saatlerce uğraşıyorsunuz o kadar emek veriyorsunuz  fakat makalelerinize hiç hit (ziyaretçi) gelmiyor ve durumu görünce makale yazasınız gelmiyor hatta web sitenizi kapatmayı düşünüyorsunuz değil mi ? Bu gün size çok yardımcı olacağımı düşünüyorum hafiften konuya gireyim .Makalenizi yayımladıktan sonra hemen google webmaster'a kayıt edin ve makalenizin arama motoruna eklenmesini sağlayın .


Blogger Hit Arttırma Yöntemleri

1. Sosyal Medya Kullanımı  

 Makalenizi yayımladıktan sonra ilk işiniz siteniz adına bir sayfa veya hesap açarak makalelerinizi açtığınız sayfada paylaşın . Web sitenizin 2-3 saat içinde hit sayısı aratacaktır

2. Reklam Vermek

 Makalelerinizin daha fazla kişiye ulaşmasını istiyorsanız ve maddi durumunuz var ise google'ın kendi reklam sitesinden veya bir popüler siteyle anlaşarak sitenizin daha fazla hit almasını sağlayabilirsiniz .

3. Düzenli Makale Paylaşımı

 Sitenize zaten çok az kişi geliyor ve sizde bu duruma kızıp makale yazmayı bırakırsanız veya düzensiz haftada bir ayda bir makale paylaşırsanız web siteniz tamamen hit almayı keser . Asla pes etmeyin düzenli ve özgün makalelerinizi paylaşmaya devam edin.

4. Anahtar Kelime Ve Etiket Kullanın

 Bir makalenin nasıl özgün ve kaliteli olması gerekiyorsa bu iki önemli unsurdan hariç anahtar kelime de bir o kadar önemli .Örnek  Blogger Hit Arttırma Yöntemleri yani bu yazımda sürekli hit kelimesini kullandım bu benim anahtar kelimem sizde yayımlayacağınız makale içinde sürekli kullandığınız kelimeyi anahtar kelime olarak seçin mutlaka anahtar kelimeniz başlığınızda ve etiket bölümünde bulunsun .

Not: Etiket sayısını fazla abartmayın google spam olarak algılayabilir.

5.Kısa Önerilerim 

Makale giriş kısmını ve makale başlığını dikkatli yazmaya çalışın yoksa ziyaretçiniz sitenize giriş yapmayacaktır.
Makalelerinizi kısa tutun fakat 1 - 2 paragrafta yapmayın en az 300 kelime olsun yani bir cümleyi dolandırıp durmayın direk yazın .
Makalelerinizde görsel kullanmaya önem gösterin .
Makalelerinizi yazdıktan sonra direk yayımlamayın kendinizi sitenize gelen bir ziyaretçi olarak düşünün ve hatalarınız varsa düzeltin .

Bu önerilerimi düzenli olarak yaparsanız  büyük ihtimal sitenizde hit artışı göreceksinizdir .Eksik bulduğunuz bir konu varsa yorum olarak belirtebilirsiniz .

0 Response to "Blogger Hit Arttırma"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel