-->
PUBG Harita Seçimi Kaldırılacak

PUBG Harita Seçimi Kaldırılacak


  

  Pubg yaklaşık 1-2 ay önce büyük yankı ile gelen harita seçim özelliğini kaldıracağını duyurdu . Oyuncular harita seçim özelliğinin gelmesini duyunca çok sevinmiş ve bu özellikten çok memnun kalmıştı.Harita seçim özelliği şimdilik  hiçbir sorun yaşatmıyordu fakat Pubg gelecek yeni güncellemeler  ile sorunlar yaşanacağını belirtti.


  Sanhok haritasının geldiği gün yani 22 Haziran'da harita seçim özelliğinin kalkacağı tahmin ediliyor. Haberi alan oyuncular kısa bir süre üzülecektir fakat harita seçim özelliği kalkmaz ise uzun süre üzüleceklerdi.Mantıklı olanda bu özelliğin kalkması idi.

 Pubg'nin yaptığı açıklamadan anlaşılacağı  üzere oyunun tek tek harita seçimi olacağına iki seçim bulunsun. Birinci bölümde eski haritaları bir arada rastgele şekilde, ikinci bölümde ise yeni harita tek başına seçme özelliğini geliştirmek istemişler.





Pubg'nin  Harita Seçim Özelliği İçin Yaptığı Açıklama


“Şimdi bu kaygıların haklı çıktığı açık bir şekilde anlaşılıyor ve ikiden fazla harita için tek tek harita seçimini destekleyemeyeceğimize karar verdik. Bunun nedeni, harita seçimi, parti boyutu ve perspektif gibi diğer sıra seçenekleriyle birleştirildiğinde toplam ayrı sıraların sayısında esas olarak üstel bir artış yaratmasıdır. Bu, matchmaking havuzunun birçok küçük bölüme ayrıldığını ve bu kuyrukların en azından bazılarında bir maçı bir araya getirmeyi neredeyse imkansız kıldığı anlamına gelir.”

0 Response to "PUBG Harita Seçimi Kaldırılacak"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel