-->
Steam Yaz İndirimi 2018

Steam Yaz İndirimi 2018




 Okulların tatil olması ile birlikte tüm oyuncular Steam yaz indirimi ne zaman ? Steam indirim günleri hangi tarihte olacak ? gibi soruları araştırmaya başladılar . Detaylı olarak Steam indirim tarihlerini bu yayın ile öğreneceksiniz .

  Tartışmasız en iyi , en güvenli  ve en kaliteli  oyun platformu olan Steam , her gün ve her hafta küçük indirimler yapıyor . Bunun yanında özel günlerde ve her  dört mevsimde illa büyük bir  indirim yapıyor , yapmaya devam edecek. Steam İndirim tarihleri  hiçbir zaman tam olarak belirtmemiştir . Bu yıl yine kesin bir tarih belirtti  fakat sadece başlangıç tarihini belirtti geçen yılı feyz alarak ve atılan  tweetler üzerinden ne zaman biteceğini de tahmin edeceğiz.

  En yakın olacak steam indirimi yaz indirimi olduğu için yaz indiriminden başlayalım. Hepimizin bildiği oyun yapımcısı olan valve twitter  hesabı üzerinden tweet atarak 21 haziranda başlayacağını belirtti. Geçen yıl yani 2017 yaz indirimleri ise 22 Haziran - 5 Temmuz arasında oldu ,  13 gün sürdümüştü.  Bu yıl olacak  indirimin de 4 Temmuz'da sona ereceğini tahmin ediyoruz. 

 Diğer gelecek indirimlerin tarihleri bilinemiyor büyük ihtimal onlarda geçen yılda olan indirim tarihlerine yakın olacağı tahmin ediliyor gelişmeler oldukça yazımı güncelleyeceğim iyi oyunlar ...

Steamde geçmişte olan indirimler 



  • 26 Ekim - 1 Kasım 2017 arası Halloween indirimleri
  • 22 - 28 Kasım 2017 arası Kara Cuma indirimleri
  • 21 Aralık 2017 - 4 Ocak 2018 arası Kış indirimleri
 Steam profilim : https://steamcommunity.com/id/BayHavali/

0 Response to "Steam Yaz İndirimi 2018"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel