-->
Thief Simulator Sistem Gereksinimleri

Thief Simulator Sistem Gereksinimleri


Thief Simulator Sistem Gereksinimleri - Thief Simulator 9 Kasım 2018 tarihinde Steam'de Noble Muffins tarafından 32 TL bir fiyatla çıktı. Thief Simulator kısacası Türkçe dil desteklemeyen tek oyunculu hırsızlık simülasyon oyunudur.

İlgili Yazımız
Thief Simulator Yetenek , Para Ve Seviye Hilesi 


Thief Simulator Nasıl Bir Oyun ?

Gerçek hırsız ol.  Serbest gezintilere çıkarak sandbox mahallelerinde çalın. Hedefinizi gözlemleyin ve hırsızlık konusunda size yardımcı olacak bilgileri toplayın. Meydan okumaya ve en güvenli konutları soymaya çalış. Bazı yüksek teknoloji ürünü hırsız ekipmanı satın alın ve yeni hırsız hileleri öğrenin. Çalıntı malları yolculara sat. Gerçek bir hırsızın yaptığı herşeyi yapın!

İyi bir hırsız her zaman hedefini gözlemler. İçinde ne var? Orada kim yaşıyor? Hedef gün programın nedir? Evin ne zaman boş olduğunu ve nosy komşularına sahip olduğunu öğrenin. En iyi planı hazırlamak için birçok olası yaklaşım arasından seçim yapın. Hırsız Simülatöründe bulunan birçok modern cihaz, hedefiniz ve mahalleniz hakkında bilgi toplamak için kullanışlı olabilir.

Daha hızlı, daha iyi. Mümkün olan en kısa sürede mümkün olduğunca çok değerli eşya bulun ve çalın. Unutmayın ki sonsuz sırt çantaları yok. Zaman hakkında olduğunda soğuk kanı korumak zorundasın. Her evde işe yaramayan tonlarca eşya bulabilirsiniz. Bu da sizi gerçekten yavaşlatabilir. Bunun için ciddi paralar alacağınızdan emin değilseniz, belki de iyi bir fikir, onu geride bırakmak ve pahalı mallar için yer kazanmak olabilir. Sırt çantanızı değersiz eşyalarla doldurursanız, diğer şeylere yer açmak için zaman ayırmak için zamanınızı harcamalısınız. Dikkatli ol, çünkü bazı şeyler polislerin dikkatini çekebilir!

Gerçek, deneyimli bir hırsız, bazı değerli eşyaların anında bulunma ihtimalinin olduğu yerleri tespit edebilir. Görüşte tüm değerli eşyalarınızı ve beklediğiniz yerlerin altını çizmek için geceleri el fenerini kullanın.

GPS izleyicileri kapatın, tüm cihazları internetten çıkarın ve seri numaralarını silin. Çalınmış bir arabayı sökün ve parçaları internetten satın. Güvenliklerini kaldırarak bir piyon dükkanında satmadan önce telefonları ve tabletleri hazırlayın.

Yararlı öğeler için etrafa bakın. Kilitlenme ya da korsanlık konusunda biraz zaman kazandıracaklar. Çöp bidonlarında bir pencere veya satın alma makbuzlarının yakınında anahtar. Tüm bu şeyler hevesli bir hırsızlık hayatını çok daha kolaylaştırabilir ve hırsızlık zamanınızı yarı yarıya azaltabilir. Tabii ki birçoğu işe yaramaz çöplükler ... Ya da belki de değiller?

Dikkatli ol! Bazı evlerde beklenmedik misafirlerle tanışabilirsiniz. Eğer seni eylemde yakalarlarsa, polisi arayacaklar. Bu durumda, sizi aramayı bırakana kadar saklayın ve bekleyin ya da her zaman ganimetden ayrılıp olabildiğince hızlı kaçabilirsiniz.

Thief Simulator Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7
İşlemci: Intel Core i5
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia GeForce GTX 750
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX uyumlu

Önerilen Sistem Gereksinimleri

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i7
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia GeForce GTX 1050
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX uyumlu

5 Responses to "Thief Simulator Sistem Gereksinimleri"

  1. 4gb ram açar mı diğer tüm özellikleri fazlasıyla karşılıyor

    ReplyDelete
  2. bende 8 gb ram var 6,89 kullanılabilir diyor kasarmı ? ekran kartı 2 gb

    ReplyDelete

Iklan Atas Artikel