-->
Para Kazandıran Uygulamalar

Para Kazandıran Uygulamalar


Para Kazandıran Uygulamalar - Günümüz dünyasında teknolojinin gelişmesi ile artık her şey çok kolaylaştı, para kazanmak bile. İşe gitmeden günlük beş - on dakikanızı ayırarak para kazanabileceğiniz uygulamaları sizlere sırası ile listeledim.


Para Kazandıran Uygulamalar

1- Bounty

Bounty markaların ihtiyaçlarını bu uygulama sayesinde ufak görevler halinde sizin sayenizde gideriyor. Sizler de bu görevlerden istediklerinizi seçerek rakiplerinizden önce yani diğer sincaplardan önce tamamlamaya çalışıyorsunuz. Bunun karşılığında görevin zorluk derecesine göre   biçilen para hesabınızdaki bakiyeye ekleniyor. Hesabınızdaki bakiye yirmi TL'ye  ulaştığında hafta içi cuma günü bakiyeler seçtiğiniz banka hesabınıza yatırılıyor. Güvenilir olduğu kadar eğlenceli bir uygulama. Hem ek gelir elde ediyorsunuz hem de bu sayede markalara yön veriyorsunuz.Uygulamayı Google Play Store ve Apple Store'dan indirebilirsiniz.


2- Ben Derim Ki

Ben Derim Ki platformu insanların düşüncelerini kolayca paylaşabileceği ve günlük hayatındaki kullandığı ürünlerin ve servislerden bahsedebileceği ve bunun sonucunda memnun kalıp kalmadığı halinde düşüncelerini dile getirdiği bir uygulamadır.  Anketler aracılığı ile ürünlerin ve servislerin oluşturulmasını sağlayarak bu  uygulama sayesinde kısa bir sürede kazanç elde edebilirsiniz. 
Uygulama tarafından gönderilen anketlere de zamanında katılıp doldurabilirsiniz ve onaylanması takdirde akçe kazanırsınız. Kazandığınız akçeleri paraya çevirerek diğer uygulamada olduğu gibi yirmi TL bakiyeye ulaştığınızda seçtiğiniz banka hesabınıza yatırabilirsiniz. Uygulamayı Google Play Store ve Apple Store'dan indirebilirsiniz.

0 Response to "Para Kazandıran Uygulamalar"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel