-->
Fortnite 5.Sezon Savaş Bileti Skinleri, Ödülleri

Fortnite 5.Sezon Savaş Bileti Skinleri, Ödülleri

Fortnite 5.Sezon Savaş Bileti Skinleri
 Fortnite 12 Temmuz sabah saatlerinde 5. Sezonu oyunculara sunmuştu. Yeni sezon yeni savaş bileti yeni görevler yeni ödüller demek . Peki Fortnite 5. Sezon'da Savaş Bileti Satın alan oyunculara hangi skinleri yani kostümleri verecek. Bu yazımızda ise bu sorunuza cevap vereceğim.

 5. Sezon Savaş Bileti ödülleri diğer sezon ödüllerine göre daha kaliteli ödüller ve skinler içeriyor.



Skinlerin (Kostümlerin) Görünüşleri Ve Tanıtımları




Drift (Sürüklenme): Bu adam, mevsimin merkezi karakteri gibi görünebilirdi, geçen sezonun açılabilir stilleri ala Carbide ve Omega ile tamamlandı. Gerçek olalım, başlangıçta bir çeşit sakat, ama sonunda, Kitsune maskesini ve tamamıyla bir elbise giyer.


Hunteress(Avcı): Bir Viking kalkanı kızdırdı, tıpkı son bir sızıntıda gördüğümüz gibi. Sezonun başında güçlü bir Viking teması var ve bu cildi seviyorum. İki serbest derisinden biri olarak dahil edilmiştir.




Redline(Avcı): Açıkça bir kadın Tükenmişlik. Savaş geçişi için temel mi? Bununla ilgili yanlış bir şey yok, ama savaş geçidinde biraz daha barok ciltler beklemeyi tercih ediyorum.



Sun Strider: Bir cankurtaran derisi, çünkü Desert biome de bir California biyografisi gibi görünüyor. Kazma ve planör için bazı açık kravatlar ile eğlenceli bir. Güncellemeyle birlikte sızan bir köpekbalığı cildine sahip bir çift gibi görünüyor.




Sledgehammer (Balyoz): Viking derilerine modern bir analog benzeten etkileyici bir sakalla birlikte, geçen mevsimin askeri derileriyle bir tür. Bunlardan herhangi birinin özellikle tutarlı bir temaya nasıl uyduğunu görmek zor olsa bile, eğlenceli bir seyir.







Rook(Kale): Belirli bir X-Files vibe alıyorum, özellikle de tüm bu boyutlararası yarıklarla. Rook, bu çılgın zaman yolculuğu ile neler olup bittiğini öğrenmek için bir araştırma işinden terfi ettirilen davada bir FBI ajanı gibi görünüyor.


Ragnarok: Büyük peynir, 100. derece ve tartışmasız en iyi cilt burada Battle Pass. Ragnarok yükseltilebilir, ama ne olursa olsun, bir gömleksiz berzerker ile kafatası muhasebesi ile birlikte parlayan parlak mavi şeytan savaş ağa taşınarak ne olursa olsun, harika görünüyor. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi derilerden biri.


Önerilen Yayın : Fortnite 5.Sezonla Neler Geldi

0 Response to "Fortnite 5.Sezon Savaş Bileti Skinleri, Ödülleri"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel