-->
Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar

Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar

Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar
   Bilgisayarının  sistemi eski ve kötü olan arkadaşların için  yeni çıkan düşük sistem gereksinimli oyunlar listesini derledim.Listeyi her güzel  yeni düşük sistem gereksinimli oyun çıktıkça güncelleyeceğim.Siz de listede bu oyun da olmalı dediğiniz oyunu yorumlar kısmına  yazarak yazıda bir katkıda bulunabilirsiniz.



Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar

Death's Gambit 

 Death's Gambit, derin RPG unsurları barındıran iddialı bir 2 boyutlu platform oyunudur. Ölüm'ün hizmetinde bir ajan olarak Siradon'un gizemini çözmen ve ölümsüzlüğün gerçek bedelini keşfetmen gerekiyor.


The Walking Dead: The Final Season 

    Gözlerden uzak bir okul sonunda Clementine'in bir ev için şansı olabilir, ancak onu korumak kurban anlamına gelir.


Sword Legacy Omen

  Uzun zamandır kayıp olan Excalibur'u bulmak için Kral Arthur mythos'unun, bir eldritch sihirbazı olan Merlin'in yardımcısı olduğu intikamcı bir şövalye olan Uvant olarak kanlı, acımasız bir şekilde yeniden hayal kurmaya başlayın. Bu taktik RPG'de yoğun bir turn-tabanlı muharebeden kurtulun, sizler Britannia'yı


Junkyard Simulator

  Junkyard Simulator oyununda, kendi elleriyle bölgedeki en büyük çöpçüyü yaratmaya çalışan hurda avlusu sahibi olarak oynarsınız. Bunu yapmanın yolu kararına bağlı! En iyi notu manuel olarak aramak ve toplamak ister misiniz?

Sistem Gereksinimlerine Bakmak İçin Tıkla

Overcooked 2 

     Overcooked, yepyeni ve kaotik bir pişirme aksiyonuyla geri dönüyor! Soğan Krallığına dön ve klasik eşli modda veya dört oyuncuya kadar çevrimiçi modda şef ekibini kur. Önlüklerini sıkı tut... Dünyayı kurtarma vakti yine!


Circle Empires

    Circle Empires evreni, her biri yağmalanacak ganimetlerle ve bozguna uğratılacak düşmanlarla dolu birbirine bağlı çemberlerden oluşmaktadır. Güce ulaşma yolunda olan minik krallığınızın tanrısal liderisiniz.


Dead Cells

  Dead Cells metroidvania esinli rogue-lite bir aksiyon platform oyunudur. Sürekli büyüyen ve değişen bir kaleyi keşfedeceksin... Tabii eğer bu kalenin sakinlerini 2D souls-lite çarpışmalarda geçebileceğini varsayarsak. Kayıt noktası yok. Öldür, öl, öğren, tekrarla.


Poly Universe

 Poly Universe, gezegenlerin içinde yaşayan kolonistlerden sadece biraz daha büyük olduğu bir galakside hayatta kalma şehir kurma oyunu.


Yakuza 0 

     SEGA'nın efsanevi Japon dizisi sonunda PC'ye geliyor. Tokyo ve Osaka'dan cehennem gibi, yakuza Kiryu ve Majima gibi savaşın. Japonya'da 1980'lerin hayatına, ön plana çıkmamış kareler ve 4K çözünürlükleri olan video oyunlarındakinden farklı bir deneyime sahip bir ön sıradaki koltuktan yararlanın



0 Response to "Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel