-->
One Hour One Life Sistem Gereksinimleri

One Hour One Life Sistem Gereksinimleri


One Hour One Life Sistem Gereksinimleri - One Hour One Life 8 Kasım 2018 tarihinde Jason Rohrer tarafından Steam'de 32 TL bir fiyatla çıktı. One Hour One Life arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çok oyunculu hayatta kalma oyunudur.


Oyun Hakkında

Ebeveynlik ve medeniyet binasının çok oyunculu bir hayatta kalma oyunu. Annen olarak başka bir oyuncuya doğ. Bir saat içinde tüm hayatı yaşa. Diğer oyuncuların formunda kendi bebekleri var. Medeniyetin sıfırdan yeniden inşa edilmesine yardımcı olarak gelecek nesil için bir miras bırak.

Her şeyden önce, sadece bir saat kadar yaşayabiliyorsunuz, her dakika bir geçiş yılını gösteriyor. Oyun sunucusuna yeni doğmuş bir bebek olarak katılırsınız ve diğer bazı rastgele seçilmiş oyuncular annenizdir. Hayatta kalmak için ona bağlısın. Ve sizi hayatta tutmak için değerli zamanlarını ve kaynaklarını neden boşa harcamaya istekli olacak? Çünkü o herkes gibi bir saat içinde ölecek ve eğer yaşamında ne anlam ifade etse de, bir anlam kazanacaksa, o zaman gelecek kuşak onun tek umududur. Ve eğer yetişkinlik dönemine devam ederseniz, kendi bebeğinize sahip olma şansınız olabilir --- diğer oyuncular, sadece sunucuya katılma --- ve bu bebekler kendi yaşamınızın kazanımlarına anlam katan yeni nesil olacaklar.

Bu sürekli büyüyen aile ağacı nesillerinin karşısında, oyuncular muazzam bir proje yürütüyor: uygarlığı sıfırdan yeniden inşa ediyorlar. Çevrimiçi oyun dünyası, neredeyse sonsuz bir yabani genişlik (doğudan batıya doğru dört milyar metre genişliğinde ve kuzeyden güneye doğru dört milyar metre genişliğinde, toplam yüzey alanı 18.000.000.000.000.000.000 metrekare veya 36.000 kat daha büyük) olarak başlar. Toprak). Sunucuya katılan ilk oyuncu Eve, ve o vahşi doğada aile ağacının kökü olarak başlıyor. Eve ve onun yakın dölleri gelecekteki uygarlığın temelini oluşturuyordu, belki de birkaç ilkel araç üretiyorlardı, temel gıdaları pişiriyorlar ve ölmeden önce yetersiz bir varlığı kazıyarak küçük bir çiftliğe başlıyorlardı. Gelecek nesiller, bu ilkel temel üzerine inşa edilecek, nihayetinde evcilleştirilmiş hayvanlar, metal işleme, kalıcı binalar ve ulaşım ağları da dahil olmak üzere daha fazla ileri teknolojiye hakim olacak.

Ancak gerçek hayat tarihi gösterdiği gibi, medeniyet kırılgandır. Lükslerin kucağında doğan bir nesil --- atalarının zor kazanılmış başarılarının arkasındaki --- kendi üzerine inşa edildikleri gibi miraslarını da kolayca parçalayabilirler. Temel kaynaklar zamanla tükenir, bu yüzden dikkatli bir yönetim, planlama ve organizasyon kaçınılmaz bir çöküşü önlemek için gereklidir. Böylece oyun, ilk aşamada ilkel hayatta kalmanın bireysel zorluklarından, daha sonraki aşamalarda bir grup örgütsel ve liderlik mücadelesine mezun olmaktadır. Grup sağlığına yönelik kurallar ve prosedürler, birden fazla nesiller boyunca nasıl yayılır? Büyük dedelerimiz bu köy için ne aklına geldi?

Oyundaki ana mod, anneniz gibi başka bir oyuncuya çaresiz bir bebek olarak doğmayı içerir, ancak arkadaşlarınızla ikizler, üçüzler veya dörtlüler olarak da oynayabilirsiniz. Bir bebek, dikkat çekmek için yeterince zordur - dördüncülerle başarılı bir şekilde ilgilenebilecek herhangi bir anne, siz ve arkadaşlarınızın sonsuz minnettarlığını hak eder.

Tüm bunlar merkezi olarak yönetilen, kalıcı sunucularda gerçekleşiyor ve satın alma işleminiz bu resmi sunucularda ömür boyu bir hesap içeriyor. Oyunu satın aldıktan sonra, herhangi bir yapılandırma veya sunucu kurulumu olmadan bu dünyaya anında bağlanabilirsiniz. Hepsi işe yarıyor. Ayrıca sunucu kodu da dahil olmak üzere tam kaynak koduna erişebilirsiniz. Teknik olarak düşünülmüş kişiler kendi özel sunucularını çalıştırabilir veya hatta kendi modlarını yapmak için güçlü içerik editörünü kullanabilirler.



Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP or newer
İşlemci: 1.7+ GHz or better
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce G210M or better; 256 MB or higher
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 250 MB kullanılabilir alan
Ses Kartı: Herhangi

0 Response to "One Hour One Life Sistem Gereksinimleri"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel