-->
Ring of Elysium Harita Rehberi

Ring of Elysium Harita Rehberi


Ring of Elysium Harita Rehberi- Ring of Elysium oynaması ücretsiz olan battle royale oyunudur. Ring of Elysium'da henüz acemi iseniz bu harita rehberini okuyarak nereye atlarsanız daha iyi loot toplarsınız onu öğrenebilirsiniz.

Fisherman Town

Fisherman Town, Ring of Elysium haritasındaki en iyi loot yerlerinden biridir. Çünkü burada bir çok yerden daha fazla bina olduğu için daha fazla loot var.

Ocean Park

Batı adasının kuzey kıyısında yer alan Ocean Park  bmx rampalarında ve çevresindeki sirk çadırlarında çok fazla loot var. Bunun yanında Ocean Park bir çok araç türü içeriyor. 

Marius Observatory

Ring Elysium haritasındaki en popüler yerlerden biri olan Marius Observatory  en ilgi çekici yanı, her yerinde loot olan çok sayıda kat ve çatının bulunduğu devasa gözlemevidir, ancak aynı zamanda birçok bina ile çevrelenen küçük bir kasabası da vardır.

Sarpedon Island

Sarpedon Adası, Ring of Elysium haritasındaki en güneybatı noktasıdır. Solo ve duolar için mükemmel bir yerdir. Tüm ada anakaraya hiçbir şekilde bağlantılı değil. Orada çok fazla loot olmadığı için diğer yerlere göre daha az oyuncu atlar. Bu da sizin için bir avantaj olabilir.

Galileo Harbor

Güneyde fazla lootu olan  bir başka yer ise Galileo Limanı'dır. Güverteyi saran kesinlikle çok büyük bir yük gemisi var. Gemiye atlarken dikkat etmenizde fayda bar her an kendinizi okyanusta bulabilirsiniz.

0 Response to "Ring of Elysium Harita Rehberi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel